Övervakningskamera RING-STICKWW

Ny produkt

Denna produkt finns inte längre i lager

2 795 kr inkl.

Mer information

Ring Stick Up Cam Wired, 1080p, PoE, tvåvägskommunikation, inomhus/utomhus, rörelseaktiverad, siren, vit
 
Övervakningskamera för inomhus-/utomhusbruk med tvåvägskommunikation, en siren och flera monteringsmöjligheter. Drivs via mikro-USB eller Power over Ethernet. Anslutning till internet sker med wifi eller genom trådat Ethernet-uttag.
Ha koll på vem som är hemma med notiser vid rörelser och Live View. Se, hör och prata med människor eller husdjur med HD-video och tvåvägskommunikation. Synkronisera alla dina Ring-produkter till appen för att styra hela ditt hems säkerhet med ett enkelt gränssnitt. Kompatibel med iOS, Android och Mac-enheter.

Placera kameran inomhus eller utomhus, tål till och med regn. Sätt den på en vägg eller en plan yta. Drivs via mikro-USB eller Power over Ethernet. Ring ger dig alla alternativ så du kan skydda vad som är viktigt på dina egna villkor. Du får allt du behöver för att konfigurera enheten på några minuter. Använd sedan den justerbara hållaren för att hitta din idealiska placering.

Skapa och anpassa upp till tre rörelseszoner för att skydda specifika områden i ditt hem. Ange sedan dina egna tider för när rörelser ska registreras så att du bara får meddelanden när du behöver dem.

Skaffa dig smart säkerhet med rörelsestyrning genom att kombinera Stick Up Cam med Alexa-enheter för att starta realtidsvideo från soffan.
Vill du se vem som är där? Fråga Alexa så får du svaret.

• 1080p HD-video
• Tvåvägskommunikation
• Placera inomhus eller utomhus
• Få notiser när någon rör sig framför kameran
• Siren för att skrämma bort inkräktare

Mått (BxDxH): 60 x 60 x 97mm

PayPal