12 skärmförstorare

Ny produkt

Denna produkt finns inte längre i lager

499 kr inkl.

Mer information

I takt med smarttelefonernas popularitet använder alltfler människor dem till att se på filmer online, Youtube eller deras favorit TV-program. Dock kan telefonskärmen vara väldigt jobbig för ögonen. Telefonskärms-förstoraren löser problemet med en liten mobilskärm!

Den väger lite och är smidig, Skärmförstoraren är väldigt prisvärd och tydlig förstoring som du kan ta med dig vart du än går.

Detta förstoringsglas kommer med ett ställ och telefonhållare som passar till smartphones från iPhones, Samsung och de flesta andra modeller.

Justera förstoringsglaset så det passar dig genom att flytta det upp och ner och njut sedan av en förbättrad vy som du kan använda för att läsa textmeddelanden och artiklar på webbsidor, se videor och filmer, eller allt annat som visas på din skärm.

Egenskaper:
Sladdlös
3D-effekt
Passar för alla typer av mobiltelefoner
Utmärkt funktion för dig som läser böcker
Minskar ögontröttheten när du ser på videor på telefonen
Lämplig för användning vid alla tillfällen såsom inomhus, camping, på resan, på fritiden m.m.


Så använder man den:
Du vecklar helt enkelt bara ut skärmen från den infällda positionen, drar i basen för smarttelefonen som är belägen på basen bakom skärmen för att få upp den, och placerar din mobiltelefon i vågrät/horisontell visningsposition.

6 andra produkter i samma kategori:

PayPal