Svängbara telefonhållare

Ny produkt

299 kr inkl.

Mer information

PRODUKTBESKRIVNING
Med denna svängbara telefonhållare kan du leva ett enkelt liv och arbeta enkelt med dina enheter på kontoret, hemma eller under körning.

【360 ° roterbar design】 Den 360 ° roterbara designen gör att din telefon kan anpassas perfekt efter dina behov och miljöförhållanden. Således har du alltid en perfekt bild av din smartphone även med olika solljus!

【Liten och utsökt, lätt att bära】 Ministorlek. Du kan använda det på jobbet, på restauranger och när du är på språng. Lägg bara ett litet stativ i ryggsäcken så får du otaliga bekvämligheter.

【Kraftfull sugkopp】 Denna universella vakuumadsorptionshållare skapar en intensiv vädjan som håller alla smarttelefoner. Inklusive Android-, Apple-, Blackberry- och Microsoft-enheter.
【Lätt att använda】 Tryck bara på telefonen på sugkoppen för att säkra den ordentligt i stativet. Det universella telefonstativet är kompatibelt med alla smartphones.
specifikationer:
Material: plast + legering + silikon
Monteringstyp: sugkopp.
Kompatibel modell: Universal.
Färg: blå, fuchsia, lila, guld, silver
Storlek: 7 * 5 * 5 CM
Leveransen omfattar:
Mobiltelefonhållare * 1
Varning:
Sugkoppen behöver en slät, dammfri yta för att vara fast. Förslag görs för att suga på glas eller ett jämnt bord. Genom att tillsätta vatten kan adsorptionen förbättras.
På grund av de olika bildskärmarna och lampans ljus kan det hända att bilden inte matchar objektets faktiska färg. Tack för din förståelse!

PayPal