Om oss

Välkommen till Global Items Europe AB, din främsta källa för all online shopping.

Hjärtat i vår distributionskedja finns i Sverige, strax utanför Stockholm, i en hamnstad som heter Nynäshamn.
Vårt lager ligger bara några steg från hamnen. Global Items Europe AB är ett företag som drivs av en grupp experter inom e-handel och distribution med över 40 års erfarenhet tillsammans.

Global Items Europe AB, som grundades 2017 av Erik Radl & Kenneth Grahn, har kommit långt från starten i Nynäshamn. Har kontor i Storbritannien och Latinamerika. Idag erbjuder vi ett brett utbud av produkter inom många kategorier.

För fyra år sedan började vi som en liten onlineåterförsäljare som bara sålde telefonfodral. Idag säljer vi fortfarande telefonfodral — såväl som kläder, handväskor, accessoarer och mer.

Vi strävar efter att inspirera världen genom att visa att det är möjligt att samtidigt leverera glädje till kunder, anställda, leverantörer, aktieägare och samhället på ett långsiktigt och hållbart sätt.

Vi hoppas att du gillar våra produkter lika mycket som vi tycker om att erbjuda dem till dig. Om du har några frågor eller kommentarer, tveka inte att kontakta oss.

Vänliga hälsningar,
Erik & Kenneth


Våra kärnvärden

På Global Items är våra 10 kärnvärden mer än bara ord. De är ett sätt att leva.
Förutom att de är särskiljande skapar dessa övertygelser ett ramverk för Global Items åtgärder. Dessa värderingar vägleder allt vi gör, inklusive hur vi interagerar med våra anställda, hur vi interagerar med våra kunder och samhället och hur vi interagerar med våra leverantörer och affärspartners.
När vi växer kan våra processer och strategier förändras, men dessa 10 kärnvärden kommer att förbli desamma.

1.
Leverera WOW genom service
2.
Omfamna och driva förändring
3.
Skapa roligt och lite konstigt
4.
Var äventyrlig, kreativ och öppen
5.
Sträva efter tillväxt och lärande
6.
Bygg öppna och ärliga relationer med kommunikation
7.
Bygg ett positivt team och familjeanda
8.
Gör mer med mindre
9.
Var passionerad och beslutsam
10.
Var ödmjuk

 • Återvinning och Miljö

  Anledningen till att återvinning är så viktigt är att det förebygger föroreningar, minskar behovet av att skörda nya råvaror, sparar energi, minskar utsläppen av växthusgaser, sparar pengar, minskar mängden avfall som hamnar på deponier och gör att produkterna kan användas i sin fulla utsträckning.
  Det är därför vi arbetar nära varje land vi skickar produkter till, vi är idag certifierade i mer än 5 länder runt om i världen, och lägger till alla våra ansträngningar för att göra en bättre morgondag.

 • Frakt och Transporter

  För en ekonomisk region som Europeiska unionen står sjöfarten för 80 % av den totala exporten och importen i volym, och cirka 50 % av värdet.

  Det är därför vi är i ständig kontakt med de största rederierna i världen för att ge våra kunder bästa möjliga service till marknadens bästa priser.

  Idag levererar Global Items Europe AB till mer än 23 länder runt om i världen.

  Du kan läsa mer om våra policyer här 

Skriv till oss!